4/9/09

καπετάνιε, καπετάνιε, massive attack εν όψει

Όντως. Καινούρια, ολόφρεσκα τραγούδια από την αγαπημένη μπάντα. Είναι γεγονός πως η μεγάλη παύση μετά το 2003 και το 100th Window έδωσε αφορμές για μπόλικη σπέκουλα και σίγουρα σε αυτό συνέβαλαν και οι μέτριες - για τον γράφοντα - δουλειές των Massive Attack όσον αφορά τα soundtracks.

Τέλος πάντως, μπορεί να μην βγει ακόμη ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος τους, αλλά τουλάχιστον μας ετοιμάζουν ένα EP που θα περιέχει τέσσερα τραγούδια και τρομερά ενδιαφέροντες καλλιτέχνες ως συμμετέχοντες. Πιο συγκεκριμένα, η Martina Topley Bird ( παλιότερα μούσα του Tricky με τρομερή φωνή και όμορφα σόλο τραγούδια ), ο Tunde Adebimpe ( Tv on the radio ) και ο Guy Garvey ( Elbow ) λογικά θα φροντίσουν να ντύσουν τις γνωστές μελαγχολικές διαδρομές των 3D και G με καλές ερμηνείες. Ευθύς αμέσως τα κομμάτια :

Splitting the atom
Psyche ( Martina Topley Bird )
Pray for the rain ( Tunde Adebimpe )
Bulletproof Love ( Guy Garvey )

Τώρα για το νέο τους δίσκο, φήμες λένε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει είτε το Γενάρη είτε το Φλεβάρη του 2010. Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά πόσο είναι ακριβείς, πάντως φαίνεται ότι όλα μπαίνουν σε μια σειρά για τους Massive Attack προς τέρψη και ικανοποίηση όλων ημών.


Σήμερα Massive Attack. Αύριο εκλογές.
Αξιοκρατία.

2 σχόλια:

  1. "Σήμερα Massive Attack. Αύριο εκλογές.
    Αξιοκρατία." Nice one :P
    Όσο για τους Massive Attack, εμένα οι γνώσεις μου περιορίζονται στο ωραίο εξώφυλλο από το τελευταίο CD που κυκλοφόρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το 100th window ?

    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/74/100th_Window.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή