21/7/09

Της πόλης

  • Σήμερα στο θεατράκι, κατά της 21:00, οργανώνουν τα παιδιά της Χειρονομίας Αντιεξουσιαστική Κίνηση ( Λαβύρινθος ) μία πολύ ενδιαφέρουσα προβολή ντοκυμαντέρ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους " Βρωμοέλληνες ", μία δουλειά του Κούλογλου της εποχής του Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα. Εδώ θα βρείτε περισσότερα για την υπόθεση : http://www.tvxs.gr/v7910. Φλέγον το θέμα, απίστευτα επίκαιρο το ντοκυμαντέρ.

  • Ξηρασία αυτή την εποχή στα Γιάννενα. Ούτε συναυλίες ούτε παραστάσεις ούτε εκδηλώσεις σε γενικές γραμμές. Πάλι θα τρέχουμε δεν ξέρω κι εγώ πού, για να δούμε κανέναν καλλιτέχνη της προκοπής. Μαλακία...τόσο μεγάλη πόλη και να μην ανταποκρίνεται στα σύγχρονα καλλιτεχνικά μέτρα. Κι εντάξει δεν λέω, οι έντεχνοι μας τίμησαν και θα μας τιμήσουνε, όπως και οι χατζηγιάννηδες το ίδιο. Αλλά από πότε αρχίζει και τελειώνει σ' αυτούς η μουσική σκηνή της χώρας ; Περιμένω να δω πότε θα έρθουν κι από δω τα νέα ονόματα της ελληνόφωνης και αγγλόφωνης indie rock σκηνής. Άντε να δούμε...

  • Μια χαρά τα πάει ο ΠΑΣ με τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι ως τώρα. Τελευταία αποκτήματα ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και ο Σωτήρης Μπαλάφας αμφότεροι από τον ΠΑΟΚ. Καλά δεν το συζητώ καν ότι θα είναι ενδεκαδάτοι και θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Ειδικά ο Ιβοριανός επιθετικός είναι ποδοσφαιριστής με τρομερό βιογραφικό και διακρίνεται το παιχνίδι του από στοιχεία που έλειπαν από τον ΠΑΣ. Νομίζω το μόνο που λείπει είναι ένας ακραίος χαφ, που να πατά περιοχή και να σκοράρει - μας λείπει ένας τέτοιος μετά την αποχώρηση του Λουτσιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου